Topchef for e-handel stopper i Salling Group

Salling Group 12. jan 2023 - 1 min læsetid
This describes the image
For nyligt meddelte Salling Group, at Thor Skov Jørgensen stopper som  ansvarlig for e-handel og digitalisering. Nu bliver han økonomichef i OK.   Arkivfoto: Ulrik Samsøe Figen
  • Thor Skov Jørgensen stopper i kølvandet på koncernens beslutning om, at Bilka To Go overtager Føtex hjemmelevering

Salling Group har besluttet at omlægge sin digitale forretning. Det betyder, at Thor Skov Jørgensen med titel af ”executive vice president digital og e-commerce” forlader koncernen.

Indtil nu har Salling Group kun haft hjemmelevering på Sjælland via Føtex og et centrallager i Ishøj. Den strategi ændrer Salling Group nu, så det fremover er Bilkas fem varehuse i Aarhus, Aalborg, Odense, København og Trekantsområdet ved Vejle, Fredericia og Kolding, der skal stå for håndteringen og leveringen. 

Derfor ændrer konceptet også navn til Bilka ToGo Hjemmelevering.

- Thor Skov Jørgensen har valgt, at det var et naturligt tidspunkt for ham at søge videre, så han søger andre udfordringer, når han har sørget for, at Føtex-hjemmeleveringen bliver afviklet så godt som muligt, siger kommunikationsdirektør Henrik Vinther Olesen, Salling Group, til Finans.dk

Thor Skov Jørgensen har været ni år i koncernen i forskellige ledende roller og har tidligere været kædechef for Føtex.

For nylig meddelte Salling Group, at Anja Madsen stopper som kædedirektør for Føtex og er nu blevet erstattet af Morten Møberg Hansen, der blev hentet hjem til jobbet fra Netto i Tyskland.


 

Opdateret 12. jan 2023