Salling Group vinder særpris ved Sustainability Awards

Salling Group 15. sep 2023 -
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Ved Dansk Erhverv og EY’s Sustainability Awards 2023 modtog Salling Group særprisen for sine vedholdende indsatser inden for klima, bæredygtighed og inkluderende virksomhedskultur.

Skrevet af: Søren Tougaard

- Årets vinder har et stærkt og dybt forankret fokus på at løfte et socialt ansvar i det samfund, hvor virksomheden opererer. De inspirerer til at gå forrest – og til at alle, der kan gøre noget, gør det, lød det blandt andet i begrundelsen fra Jan C. Olsen, CEO for EY i Danmark, da Salling Group blev tildelt særprisen for Long Term Value Creation ved årets Sustainability Awards på Børsen.

For Salling Groups topchef Anders Hagh er prisen en anerkendelse af den store indsats, Salling Groups medarbejdere hver dag ligger i at gøre hverdagen bedre for både kunder, kolleger og samfundet. Ikke mindst på klima-området.

- Lige fra leverandør til kasselinje er arbejdet med omstilling til en grønnere og mere bæredygtig dagligvarehandel en højt prioriteret indsats, som kræver et langt sejt – og fælles - træk. Prisen er derfor et kæmpe skulderklap til alle vores kolleger, der hver dag knokler for at levere varen, også når det gælder vores klimaambitioner. Og samtidig til vores mange leverandører og samarbejdspartnere, der trækker en kæmpe del af læsset. Long Term Value Creation-prisen er en anerkendelse af den store fælles indsats, og jeg er dybt taknemmelig for den opbakning, den vidner om, siger Anders Hagh i forbindelse med tildelingen af prisen.

Udover Salling Groups klimaindsats hylder Long Term Value Creation-prisen også Salling Groups øvrige initiativer og vedvarende indsatser for at løfte et socialt ansvar.

- Med en inkluderende virksomhedskultur som en del af deres DNA har Salling Group gennem årtier vist, at der er plads til alle, og at alle kan gøre en forskel – til stor værdi for den enkelte, arbejdsmarkedet og samfundet,”  sagde adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, ved prisoverrækkelsen.

Sustainability Awards afholdes i et samarbejde mellem Dansk Erhverv og revisionsfirmaet EY og fandt sted for tredje gang.

Opdateret 15. sep 2023