Salling Group skærper retningslinjer overfor kunder

Salling Group 25. feb 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Salling Group
  • Danmarks største detailhandler vil skærpe og håndhæve retningslinjer i butikkerne endnu tydeligere. Blandt andet indsættes ekstra vagter i de største butikker  

Skrevet af: Søren Tougaard

Salling Group glæder sig over, at mange af landets butikker fra på mandag igen kan byde kunderne velkommen, ligesom der åbnes op for udendørs idrætsaktiviteter for op til 25 personer. 

Genåbningen betyder også, at koncernens 20 BR-butikker lige nu er i fuld gang med at sikre en forsvarlig åbning den 1. marts.    

Men samtidig advarer Salling Group om, at de seneste ugers lave smittetal ikke må blive en sovepude, som gør, at kunderne slækker på restriktionerne og anbefalingerne i butikkerne. 

Derfor vil koncernen nu skærpe og håndhæve reglerne endnu skarpere for at sikre det fortsatte, lave smittetryk i landet.   

Konkret vil Salling Group bl.a. i sine største butikker øge antallet af vagter for at undgå at indkøbsturen antager karakter af sociale sammenkomst eller familieudflugt.  

– Det er ikke acceptabelt i en situation som nu, hvor den gradvise genåbning må gå hånd i hånd med skærpet opmærksomhed på de gældende regler for, at vi sammen kan sikre, at smitten holdes så lavt som muligt, siger topchef Per Bank.

– Vi lytter med stor opmærksomhed til opfordringen om øget agtpågivenhed, som myndigheder og sundhedseksperter deler sammen med den længe ventede genåbning. Det er et fælles ansvar, at vi husker regler og anvisninger, som sigter mod at mindske smittespredning. I en situation, hvor den endnu mere smitsomme variant af Covid-19 spreder sig, vurderer vi, at der er grund til at øge fokus på retningslinjerne og henstillingerne fra myndighederne, uddyber Salling Groups adm. direktør.   
 

Opdateret 25. feb 2021