Salling Group åbner BR-butik nummer 30

Salling Group 8. apr 2024 -
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Senere på året åbner legetøjskæden i Horsens, der længe har været på ønskelisten

Skrevet af: Søren Tougaard

Siden 2019 har BR-brandet været ejet af Danmarks største detailkoncern, Salling Group, der har videreudviklet kæden og butikskonceptet. PÅ butikssiden har Salling Group både investeret i ombygninger og helt nye butikker med legeuniverser.

Til september kommer endnu en BR på landkortet, når kæden åbner butik på Grønlandsvej i Horsens, der samtidig bliver BR-butik nummer 30. 

Den østjyske by har længe været på radaren i BR. 

- Det har været en utrolig rejse, hvor vi har haft et ufravigeligt fokus på børnenes leg i skabelsen af alle vores legeuniverser, som efterhånden dækker Danmark rigtig godt. Vi kan ved selvsyn se, at en tur i BR ikke kun handler om at få legetøj med hjem, men i lige så høj grad om oplevelsen, der følger med. Det bekræfter os i, at vi valgte rigtigt, og vi håber og tror på, at vi på sigt kan bringe BR ud til endnu flere børn, siger Charlotte From, kædechef i BR.

I 18 af BR-butikkerne findes et magisk legeunivers, som alle har hver deres tema, og i Horsens bliver det havet. Det betyder f.eks. at børnene kan boltre sig på en stor blæksprutte, som bliver placeret i midten af butikken.

- Det skal være en leg, når børnene er ude at købe legetøj sammen med mor og far. De skal have mulighed for at få en ekstra oplevelse, når de besøger os, og derfor prioriterer vi at skabe magiske legeuniverser. Vores ambition er, at alle vores butikker på længere sigt skal have et magisk legeunivers, siger Charlotte From.

     

Opdateret 8. apr 2024