Ny lavpriskæde udvider grænsehandelstest

Salling Group 3. feb 2023 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Fra den 4. februar og hele måneden kører Salling Groups kæde Basalt grænsehandelspriser på en lang række mærkevarer. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Op mod jul testede Salling Groups lavpriskæde Basalt et grænsepris-koncept på øl og sodavand, der blev taget godt imod af kunderne.

Så godt, at kæden har fastholdt den lave pris på de tre mest populære produkter:

- Pepsi Max stod for en fjerdedel af salget af vores grænsehandels-tilbud på tværs af vores ti butikker. Og det er fortsat den vare, vi sælger allermest af – faktisk har den ligget nummer ét hver dag siden 10. december, siger chefen for Basalt-kæden Henrik Nielsen.

Kæden har derfor valgt at køre videre med den gode pris på både Pepsi Max, Faxe Kondi 0 kcal og Royal Classic, som også var populære i testperioden.

Basalt tæller foreløbig 10 butikker og er i udgangspunktet 10-15 pct. billigere end andre discountkæder. Nu kommer der endnu flere tilbud på hylderne i februar. 

- Vi vil gerne være kundernes favorit, også når der "bare" skal købes stort ind til hverdagen. Og selvom vi altid har faste lave priser på bl.a. Salling Groups egne mærker, vil vi gerne kunne tilbyde kunderne mærkevarefavoritter til priser, der er værd at køre efter – men uden at det koster en tur til grænsen, siger Henrik Nielsen.

Fra lørdag den 4. februar og måneden ud kører kæden ekstra lave priser på f.eks. Gillette, Zendium, Palmolive, Glyngøre og Dolmio. Når kampagnen er ovre evaluerer kæden konceptet. 

- Basalt er stadig ny på dagligvaremarkedet, og vi er slet ikke færdige med at teste konceptet og afprøve forskellige måder at matche kundernes behov på. Vores kunder kan derfor godt forvente flere gode overraskelser også i fremtiden, siger Henrik Nielsen.
 

Grænsehandelspriserne gælder følgende varer:
Zendium 2-pak
Palmolive håndsæbe
Knorr Snackpots
Glyngøre MSC tun
Red Bull 4-pak
Dolmio
Neutral
Livol Multivitamin
Rodalon Spray
Gillette Sensor3 Comfort
Il Capolavoro vin 2,8 liter
Vel opvaskemiddel
Heinz ketchup
Graastren dressinger
Le Arche Rossogrande el. Pinot Grigio
Family Fresh
Head & Shoulders

Opdateret 3. feb 2023