Danmarks første Netto genåbner som fremtidens discountbutik i Vanløse  

Salling Group 24. nov 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Danmarks første Netto på Godthåbsvej i Vanløse tilhører den halvdel af kædens butikker, der er opgraderet til det nye koncept, 3.0. Foto: Flemming Effersøe
  • Landets allerførste Netto-butik slog dørene op på Godthåbsvej 195 i Vanløse i 1981, hvor den har ligget de sidste 40 år

Netto-butikken på Godthåbsvej har netop gennemgået en gennemgribende renovering og står nu klar med en helt ny indretning, nye farver, et anderledes udtryk og et større fokus på grønt og nemme måltider. 

This describes the image

 

I morgen torsdag klokken 8 klippes snoren atter af Mads Krage, som for 40 år siden stod i spidsen for skabelsen af Netto. Foruden Mads er også nuværende direktør i Netto, Michael Løve, tilstede sammen med en række andre nøglefigurer i Netto.

Siden Netto åbnede sin første butik på Godthåbsvej 195, er kæden blevet landsdækkende og tæller i dag flere end 500 butikker spredt ud over hele Danmark, men også over 1000 butikker i Tyskland og Polen. 

Netto er i gang med en større modernisering af alle sine butikker, der løfter indkøbsoplevelsen og byder danskerne velkomne i fremtidens discountbutik.

Flere end 200 danske Netto’er har gennemgået det markante løft, og senest er turen kommet til den historiske butik i Vanløse.

 -Jeg glæder mig hver gang, en butik åbner eller genåbner med det nye butikskoncept. Og jeg glæder mig i hvert fald til at se bygningen igen på torsdag, fortæller Mads Krage, der for mange år siden skabte Netto-konceptet. 

Michael Løve udtrykker sin glæde over, at Mads kan være med til at klippe snoren på torsdag:

- Foruden Mads’ store betydning for Netto har jeg også personligt sat stor pris på vores gode dialog og relation. Her har hans erfaring og forståelse været afgørende for at fastholde Nettos DNA i vores konceptudvikling, siger Michael Løve, direktør i Netto.

Netto investerer en milliard kr. i nye butikker i 2021

I alt 69 butikker vil åbne i 2021 med Nettos nye koncept:

  • 10 spritnye butikker.
  • 3 vil være butikker, der flytter fra en adresse til ny – og bliver indrettet med det nye koncept.
  • 6 vil være butikker som bliver udvidet og indrettet med nyt koncept.
  • 50 vil være butikker, der gennemrenoveres og opgraderes med det nye koncept.
Opdateret 24. nov 2021