Basalt tester køl i københavnerbutik
-
Den kølefri minidiscountkæde under storebror Netto får alligevel mulighed for at teste varer på køl
Onsdag åbnede Nettos minidiscountkæde Basalt i Toldbodgade i Næstved sin første butik på Sjælland uden for Storkøbenhavn og nåede dermed op på den syvende butik ud af 10 planlagte åbninger i 2022. Samtidig bliver testen af kæden udvidet til at omfatte udvalgte varer på køl.
Fornylig skrev Dagligvarehandlen, at Salling Groups topchef Per Bank på Linkedin fortalte, at Basalt nu vil teste salg af varer på køl, selv om det oprindeligt ikke var en del af konceptet, hvor priserne holdes i bund ved at spare på energi, medarbejdere, logistik og husleje.
- Vi kommer derfor til at teste nye tiltag i de kommende uger i udvalgte Basalt butikker, her iblandt meget begrænset køl i en enkelt butik, skriver Per Bank, som lover, at der er mere nyt på vej: - Og et nyt trade initiativ, som er helt uhørt i Danmark, vent at se….
Kædeansvarlig Henrik Nielsen siger til DetailWatch, at det er Basalt i Københavns nordvestkvarter, der fremover får 20 varenumre på køl.
Det drejer sig blandt andet om hakket oksekød, kylling, skyr, smør, æg og forskellige varianter af pålæg.
Per Bank siger, at Basalt nu vil samle erfaringerne og på den baggrund tage en endelig beslutning om kædens fremtid inden påske.
Om den nye butik i Næstved skriver projektleder Brian Spange, Netto på Linkedin:
- Ingen kølemøbler og energibesparende belysning, så masser af overskud til salg af billige basisvarer til køkkenskabet.
I en pressemeddelelse siger Per Bank: ”Vi glæder os enormt meget til at byde hele Næstved og alle andre indenfor og vise vores nye butik frem og håber, at den bliver taget godt imod. Med markedets laveste priser på de mest basale dagligvarer har vi i hvert fald givet vores bud på et konkret våben mod inflationen”.