Varehuschef-vagtskift i Bilka Randers

Salling Group - Navne 13. sep 2023 -
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Varehuschef Martin Enevoldsen skifter Horsens ud med Bilka Randers, hvor han afløser Jan Møller, der går på pension. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Da Bilka slog dørene op i Randers Storcenter i 2018 efter at have overtaget lokationen fra Kvickly, var det med varehuschef Jan Møller i spidsen. Han går nu på pension, og istedet skal Bilka Randers fremover ledes af Martin Enevoldsen, der kommer fra et job som varehuschef i Bilka Horsens.

- Jan Møller har gjort et eminent stykke arbejde i Bilka Randers, siden varehuset åbnede. Der er ingen tvivl om, at jeg overtager en velsmurt maskine med dygtige medarbejdere. Min opgave bliver at bygge videre på det i forvejen stærke fundament og fortsætte det gode samarbejde med centerets øvrige butikker,” siger 51-årige Martin Enevoldsen, der træder til den 1. oktober. 

Gennem de seneste 10 år har han været i spidsen for Bilka Horsens, og selv om han bliver i Bilka-regi, venter der ham en helt ny hverdag.

- Jeg kommer jo til et center-varehus. Hver Bilka har sin helt egen sjæl. Det bliver spændende og nyt for mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af det fællesskab, der er i Randers Storcenter. Vi skal fortsætte med at være attraktive for både randrusianere, turister og opland. Der er et stort handelsliv i byen, og det ser jeg frem til at blive en del af, siger Martin Enevoldsen.

Dagligvarehandler ved et tilfælde

Det er 30 år siden, han begyndte sit eventyr i Salling Group. Og det blev ved lidt af et tilfælde. Han skulle egentlig bare have et sabbatår, hvor han skulle tjene nogle penge, men han blev bidt af at være i Bilka og har været en del af Salling Group siden.

- Jeg ville have været arkæolog, men jeg er blevet i Salling Group. Jeg må grave efter sten på et andet tidspunkt, siger Martin Enevoldsen, der begyndte karrieren i frugt- og grøntafdelingen i Bilka Vejle i 1993.

Da der blev en stilling ledig som salgsleder, fik han den. Gennem de 30 år har han arbejdet sig op, og samlet set har han været varehuschef i 17 år.

Med jobskiftet til Randers kommer han også væsentligt tættere på sin bopæl. Han bor nemlig i byen.

- Jeg glæder rigtig meget til at bygge videre på det flotte varehus, jeg overtager. Jeg er meget nysgerrig på at lære det hele at kende. Og så bliver det skønt at komme tættere på min bopæl. Jeg er aldrig blevet venner med E45, men jeg har gennem årene lært at leve med den, siger han.

Opdateret 13. sep 2023