Rokade blandt jyske varehuschefer i Føtex

Salling Group - Navne 17. apr 2023 - 2 min læsetid
This describes the image
Den 1. april skiftede Peter Lund Tørving fra Føtex Vejle til Svendborg, hvad der har sat en mindre rokade i gang i Føtex. Foto: Salling Group
  • Fire steder skal kunderne og medarbejderne vænne sig til nye varehuschefer i Salling Groups varehuskæde

Føtex i Haderslev, Svendborg, Vejle og Egå ved Aarhus får nye varehuschefer. 

Den 1. april skiftede Peter Lund Tørving fra Føtex Vejle til Svendborg, hvor Nicolai Pakula tidligere var varehuschef – han er nu flyttet til Føtex i Haderslev også fra 1. april. 

- Peter har været i Vejle i en håndfuld år, og tiden er nu moden til, at han kan stå i spidsen for et større varehus. Han har vist stor vedholdenhed gennem årene. Han er samtidig loyal og dygtig til både personale og drift, siger Henrik Laursen, regionschef i Føtex i Sønderjylland, Fyn og Vestsjælland.  

Nicolai Pakula afløser Peter Løgstrup, der er blevet varehuschef for Bilka i Sønderborg. 

- Nicolai er en dygtig købmand og god til at styre både drift og personalet. Med hans evner er han den helt rigtige til at stå i spidsen for Haderslev, siger han. 

Peter Lund Tørvings skifte fra Vejle til Svendborg betyder, at Kim Jensen fra Føtex i Egå får nøglerne til Føtex, Vejle, den 1. maj. 

- Varehuset i Vejle er stort og driftigt. Kim er en erfaren varehuschef, da han både har været i Silkeborg, Ebeltoft og Egå. Det er en dygtig og kompetent leder, der overtager efter Peter Lund Tørving, siger Kim Askær, regionschef i Føtex i Midtjylland.  

Det giver plads til det sidste skifte. Mads N. Olesen, der i dag er varehuschef i Føtex Food i CeresByen, overtager fra 1. juni posten som varehuschef i Egå. Mads N. Olesen begyndte sin karriere i Føtex som flaskedreng i Egå, da han var 14 år. 

- Mads er rigtig dygtig til at drive butik og til at tale med de mange trofaste og loyale kunder, som der er mange af i Egå. Han ved, hvad de vil have, og det er vigtigt at have disse kompetencer især i et lokalområde, siger Kim Askær.

Mads’ skifte til Egå betyder, at der mangler en afløser for ham i Føtex Food i CeresByen, hvor rekrutteringsprocessen er i gang.

Opdateret 18. apr 2023