Ny varehuschef i Bilka Hillerød har 25 år i Føtex-trøjen

Salling Group - Navne 18. sep 2023 -
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Mads Albertsen er ny mand i spidsen for Bilka Hillerød. Han kommer fra et job som varehuschef i Føtex i Rødovre Centrum.

Skrevet af: Søren Tougaard

Kunderne i Bilka Hillerød skal på fornavn med en ny varehuschef. 41-årige Mads Albertsen, der har været 25 år i Føtex, er ny mand i spidsen for Bilka Hillerød. I det seneste halvandet år har han været varehuschef i Føtex i Rødovre Centrum.

Mads Albertsen afløser Steen Olsen, der skal til Føtex i Frederikssund som varehuschef.

Siden Mads Albertsen var 15 år, har han været en del af Føtex. I løbet af de seneste 25 år har han været i ni forskellige varehuse – de fire af dem som varehuschef.

Kun samlet set i ét år har han været væk fra Føtex i løbet af det kvarte århundrede. Med skiftet til Bilka bliver han i Salling Group-regi, men for ham bliver det en helt ny hverdag, der venter.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Bilka Hillerød og er meget spændt på det. Det er en større maskine, og jeg ser frem til den udfordring, der ligger foran mig. Jeg glæder mig meget til at møde kunderne i Hillerød, som fortsat skal have byens bedste indkøbsoplevelser, når de handler i Bilka, siger Mads Albertsen og fortsætter:

- Det bliver med en klump i halsen, at jeg siger farvel til Føtex og mine kolleger i Rødovre. Jeg har haft alle mine voksne arbejdsår i Føtex, så det bliver noget helt nyt for mig at komme til Bilka. Jeg har fået venner, gode kolleger og sågar min kone i Føtex, så det er selvfølgelig vemodigt, men jeg ser virkelig frem til at blive en del af Bilka.

Opdateret 18. sep 2023