Ledig stol i Føtex: Varehuschef med fortid som Coop-kædedirektør trækker sig

Salling Group - Navne 1. jun 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Helle-Karin Helstrand
  • Skiftet fra rollen som kædedirektør i Coop til varehuschef i Salling Group har været "en større forandring" end ventet for tidligere Coop-profil, Jesper K. Andersen

Efter 7 måneder i spidsen for Føtex i Helsingør har Jesper K. Andersen, tidligere kædedirektør i Superbrugsen, valgt at opsige sin stilling som varehuschef i Føtex Helsingør.

Det skriver han på Linkedin, hvor han samtidig begrunder stoppet.

- Det har på mange måder været en svær beslutning, da jeg stortrives i købmandsrollen og lederskabet sammen med dygtige og dybt engagerede medarbejdere, hvor vi sammen er på en flot rejse. Men jeg har også måttet sande, at springet “til siden” har været en større forandring i forhold til mine tidligere jobs, end jeg nok havde forventet," skriver han han.

Jesper K. Andersen kom til Føtex Helsingør ved årsskiftet efter 19 år i Coop-regi - senest som direktør for Superbrugsen i 3 år. Selv kalder han tiden i Salling Group for en "øjenåbner".

- Personligt har tiden i Salling været en øjenåbner og inspirationskilde: Hvordan systemer, effektivitet, medarbejderudvikling, servicekoncepter, kundeindsigter, kundemøder og ikke mindst den store kommercielle motor som Salling er bygget på - skaber lønsomhed, lyder det.

Opdateret 6. jan 2022