Jan Larsen siger farvel til Føtex - Jacob Fejerskov overtager

Salling Group - Navne 2. mar 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Jacob Fejerskov overtager 15. marts rollen som salgsdirektør i Føtex efter Jan Larsen

Jacob Fejerskov er fra 15. marts ny salgsdirektør i Føtex.

Han overtager jobbet efter Jan Larsen, der har fået andet job uden for Salling Group.

Jacob Fejerskov får ansvaret for den daglige ledelse af 103 Føtex-butikker og godt 14.000 butiksmedarbejdere; han skal referere til Føtex-direktør Anja Madsen.

Jacob Fejerskov begyndte sin karriere i Salling Group i Bilka Tilst for 21 år siden. Undervejs har han blandt andet været varehuschef i Føtex Fisketorvet og senest Head of Retail i Bilka, efter at han var Head of Operations i tre år i samme kæde og med til opbygningen og lanceringen af BilkaToGo.

Endvidere var han tidligere i sin karriere omkring Netto UK og arbejdede sidste år med opbygningen af hjemmelevering af fødevarer på Føtex.dk, som lanceres senere på foråret.

– Med sin erfaring som tidligere varehuschef i Føtex og Head of Retail i Bilka forstår Jacob til bunds driften af et varehus og dagligdagen blandt kunder. Samtidig er hans brede kendskab til Salling Group og den voksende betydning af samspillet mellem fysiske butikker og online et stærkt supplement til Føtex’ i forvejen dygtige ledergruppe, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

 

Opdateret 6. jan 2022