Erfaren varehuschef fra Føtex hopper i Bilka-uniformen

Salling Group - Navne 11. sep 2023 -
This describes the image
Dann Bähring skifter topjob fra Føtex til Bilka - begge kæder hører under Salling Group.  Foto: Salling Group
  • Dann Bähring bliver Bilka-boss i Horsens. Det er en drøm, der går i opfyldelse

Gennem de seneste ni år har Dann Bähring, 42 år, været varehuschef i fire forskellige Føtex-varehuse. Den 1. oktober bliver han varehuschef i Bilka Horsens.

Han har seneste været varehuschef i Føtex på Nørrevænget i Silkeborg. 

Dann Bähring glæder sig til at trække i Bilka-uniformen og lære kunderne at kende i Bilka Horsens og til fortsat at give dem en god kundeoplevelse.  

- Det har altid været et mål for mig at blive varehuschef i Bilka, så jeg glæder mig naturligvis til at komme til et endnu større varehus og møde de mange gode kunder i Horsens efter en fantastisk tid i Føtex, siger Dann Bähring.

Han overtager varehuset i Horsens efter Martin Enevoldsen, der skal til Bilka i Randers. Martin Enevoldsen afløser Jan Møller, der går på pension.

Karriere og relationer 

- Det bliver fedt at prøve noget nyt. Det er en blandt mange gode ting ved Salling Group – alle medarbejdere har mulighed for at udvikle sig og gøre karriere. Det bliver vemodigt at tage afsked med Føtex, for jeg har skabt mange gode og nære relationer. Jeg forbliver jo heldigvis kollega med dem alle sammen, så jeg vil nok nærmere sige, at det bliver et på gensyn og ikke et farvel, siger Dann Bähring.  

Til november er det 19 år siden, han begyndte sin karriere i Salling Group. Han har da også tidligere været omkring Bilka, da han for cirka ni år siden var sektionschef i Bilka Vejle.

Derudover har han arbejdet i Føtex i Guldsmedgade i Aarhus, Føtex i Skanderborg, Føtex i Horsens og siden april sidste år altså i Føtex på Nørrevænget i Silkeborg. 

Opdateret 12. sep 2023