Coop snupper salgsdirektør fra Netto

Salling Group - Navne 24. nov 2023 -
This describes the image
Foto: Flemming Effersøe
  • Kasper Bachmann Jørgensen blev sidste sommer udnævnt til salgsdirektør i Netto. Den tidligere talmand i Netto får ansvaret for finans på tværs af Coop-kæder

Salgsdirektør Kasper Bachmann Jørgensen stopper i Netto for at begynde nyt job i Coop, hvor han får ansvaret for finans på tværs af Coops kæder. 

Kasper Bachmann Jørgensen begyndte for 10 år siden som management trainee i Netto og var de første år med i projekter på tværs af lande og var med, da Netto solgte sin butikker i Sverige. De seneste fire har fokus været i Netto i Danmark med fokus på udrulning af koncept 3.0.

Når året er omme, vil der kun være 43 butikker tilbage i kæden, som mangler at blive omstillet til det nye koncept.

I august sagde Nettos kædedirektør Braw Bakir, at han var glad for at få Kasper Bachmann Jørgensen med på holdet som salgsdirektør. Han har nemlig modsat sin chef en akademisk baggrund, da han har en bachelor fra Syddansk Universitet i økonomi og administration og havde inden da godt to års erfaring fra et job som økonomidirektør for Netto.

This describes the image

Om sine nye arbejdsplads skriver Kasper Bachmann Jørgensen på Linkedin, at Coop er en virksomhed med stærke butiksplaceringer, varemærker, værdier og en historik der går mere end 150 år tilbage: 

- Coop er i gang med rejsen mod ”Fremtidens Coop”, hvor der allerede er taget en række store beslutninger. Den rejse glæder jeg mig til at blive en del af og hjælpe til med at realisere - så Coop står stærkt i fremtiden.

Kasper Bachmann Jørgensen var finansdirektør i Netto frem til maj 2022 og blev herefter salgsdirektør.

Det job blev overtaget Michael Tilsted, som havde det frem til foråret 2023, hvor han skiftede til Coop i et job som  direktør for kommerciel excellence i Coop - dog for en yderst kort bemærkning, da han efter eftersommerferien overtog jobbet som kædedirektør i 365 discount efter Thomas Nielsen, der er blevet adm. direktør hos Løvbjerg Supermarked.

Opdateret 24. nov 2023