40-års jubilæum:  Doris er stadig vild med duften i bageriet

Salling Group - Navne 24. apr 2023 -
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Doris Jensen er den ukronede dronning blandt kager og brød i Føtex i Slotsgade i Aalborg

Doris Jensen kan fejre 40-års jubilæum. Den 4. maj 1983 begyndte hendes rejse blandt brød, kager og kolleger i Føtex i Slotsgade i Aalborg.

Siden har hun elsket duften i bageriet, hvor kunder og kolleger har været toppen af kransekagen.

Da hun begyndte i faget, langede hun kager som for eksempel ‘russere’ og ‘prins Henrik-tærter’ over disken. 

Den slags findes ikke mere, og i det hele taget er udvalget i afdelingen blevet mere strømlinet med årene.

Hun begyndte i varehuset ved en tilfældighed, da hun havde været ansat hos en lokal bager, der lukkede, da ægteparret bag biksen gik på pension. 

Hun manglede et job og henvendte sig i Føtex-varehuset i Slotsgade og blev ansat som vikar, der hurtigt blev vekslet til et job som fastansat.

- Det er helt vildt. Det er slet ikke til at fatte, at der er gået så mange år. I de første seks år ekspederede jeg, og i de efterfølgende 34 år har jeg pakket brød. Vores bagerafdeling leverer også til Hasseris og Nørresundby, så der er meget brød, der skal være styr på, siger 61-årige Doris Jensen og fortsætter: 

- Jeg har haft det godt i alle årene, og jeg har altid haft gode kolleger. Gennem de 40 år har jeg haft rigtig mange kolleger, så på den måde kan jeg selvfølgelig godt mærke, at jeg har været her i mange år, men ellers er det næsten ikke til at forstå. 

Til trods for udsigten til duften af friskbagt franskbrød og flødeskumskager hver dag er hun aldrig blevet træt af duften i bageriet:

- Jeg kan stadig godt lide kager – jo mere snasket jo bedre, og jeg er også stadig vild med romkugler og træstammer. Den slags kager er klassikere, og de har altid været populære.
 

Opdateret 25. apr 2023

Top jobs