Wolt leverer varer fra 7-Eleven døgnet rundt i København

Reitan 2. feb 2023 -
This describes the image
Foto: 7-Eleven
  • Wolt forventer at udbrede natlevering i alle områder, hvor man opererer. I første omgang starter servicen op i København i samarbejde med conveniencekæden 7-Eleven. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Nu kan københavnere få leveret kyllingespyd, slik, kaffe og croissanter hele natten i hovedstaden. Fra 1. februar har Wolt indgået et samarbejde med 7-Eleven om levering døgnet rundt fra ni udvalgte 7-Eleven i hovedstadsområdet. 

Leveringen er tilmed gratis mellem klokken 02 og 07 i hele februar måned.

Det er første gang i Danmark, at det er muligt med levering af mad, drikke og dagligvarer døgnet rundt. Det nye samarbejde begejstrer adm. direktør i 7-Eleven:

- Vi ser en stigende tendens i danskernes behov og vaner, hvor fleksibilitet er altafgørende for vores trivsel både i arbejdslivet og på hjemmefronten. Hos 7-Eleven går vi altid efter at give forbrugerne den ekstra service. Derfor skal vi kunne komme ud til kunderne lige præcis, når de ønsker det. Med Wolt har vi fundet en partner, som er mestre i lige netop det. Vi ser det derfor som et helt oplagt match og mulighed for at bringe convenience til nye højder, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

Til at starte med vil natlevering ske fra ni butikker i hovedstadsområdet. Det drejer sig om to butikker på Vesterbro og Frederiksberg, samt en butik på Nørrebro, Amager, Sjælør, i Vanløse og Hellerup.

Det vil dog også være muligt at bestille 7-Eleven-varer gennem Wolt fra yderligere 30 butikker landet over indenfor butikkernes normale åbningstider. Convenience når nye højder i Danmark

Wolt har længe haft et godt øje til at åbne for levering hele døgnet. I Finland har det været en succes, og med samarbejdet med 7-Eleven forventer Wolt også, at levering 24-7 bliver taget godt imod af danskerne.

- Vi er stolte over at kunne skrive Danmarkshistorie med dette nye samarbejde med 7-Eleven, hvor danskerne for første gang nu kan bestille og få leveret lige det de mangler - også i de sene nattetimer. Det illustrerer, hvordan convenience bogstaveligt talt vælter ind over danskernes dørtrin, lyder det fra Jakob Bollerup, Head of Retail hos Wolt.

Udvider sortimentet

Hos Wolt er det nye samarbejde med 7-Eleven en del af strategien om at tilbyde udbringning i alle produktkategorier, som var det et digitalt stormagasin. Wolt’s platform tilbyder alt fra Babysam, Illums Bolighus og Søstrene Grene til dagligvarer, take-away og kioskvarer. Så samarbejdet med 7-Eleven er vigtigt, fastslår Jakob Bollerup.

- 7-Eleven har en enorm bredde i deres produktsortiment. Hos Wolt er tanken at være danskernes shoppingcenter på mobilen og kunne tilbyde alt fra mad, make-up og hundefoder indenfor 30 minutter. Derfor giver samarbejdet super god mening for begge parter og forhåbentlig også for danskerne. Leveringen Fra den 1. marts starter levering fra 19 kr. Natlevering ventes på sigt i alle de områder, Wolt opererer i.

Wolt startede op i Danmark i 2017, hvor hovedfokus var på restauranter. I 2020 begyndte selskabet at koble de første kiosker og bagere på platformen, mens detailbutikkerne kom på i 2021.

Opdateret 2. feb 2023