Rema 1000-købmand tilbyder gratis bus til sine kunder

Reitan 19. sep 2023 -
This describes the image
Købmand Jesper Hansen, Rema 1000 i Pedersborg, henter kunder med bus to gange om ugen fra Sorø, der ikke har en dagligvarebutik i midtbyen. Foto: Rema 1000
  • Rema 1000 i Pedersborg henter kunder med bus fra bymidten i Sorø efter, at Aldi er lukket. Fem kunder med første bus

Opdateret den 20. september kl.10.15

Efter at Aldi har lukket sin butik i Sorø, har kunder via Rema 1000 Pedersborgs facebookside efterlyst hjælp til at handle i en discountbutik. Der er nemlig ingen andre discountbutikker i midtbyen.

Det har købmand Jesper Hansen imødekommet med buskørsel fra Sorø bymidte til Rema 1000 i Pedersborg, der ligger lidt nord for Sorø. Første bus kørte mandag kl. 9.15 med  fem kunder, der fik 45 minutter til at handle i Rema 1000, inden bussen kørte retur til Sorø.

Rema 1000 på Elmebjergvej i Pedersborg ved Sorø har indgået et samarbejde med Nygaards Turist- og Minibusser om transport af kunder til butikken to gange om ugen.

Det er planen, at den tidligere Aldi-butik i Sorø skal genopstå som en Rema 1000.

Status i næste uge

Hvis buskørslen bliver en succes, så kan kunderne i ventetiden benytte sig af den gratis bustransport.

- Jeg håber, at vi får flere kunder med bussen i morgen torsdag, hvor den kører fra bymidten en time senere end i mandags, siger Jesper Hansen til Dagligvarehandlen.dk.

 Ved manglende interesse forbeholder købmanden sig retten til at ændre/aflyse busser eller helt droppe ordningen før tid. Han venter med at gøre status på initiativet et to uger.

Busturen til og fra Pedersborg finder sted hver mandag klokken 9.15 og torsdag klokken 10.15, hvor der vil køre en bus fra Torvet i Sorø til Pedersborg med opsamling ved den gamle Aldi-butik og byterminalen.
 

Opdateret 20. sep 2023