Lancerer baby- og børneklub: Rema 1000 vil have bedre fat i børnefamilierne

Reitan 21. sep 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Henrik Frydkjær
  • Rema 1000 lancerede sidste år et online babyunivers med tips og nyhedsbreve til småbørnsforældre

Den norske discountkæde Rema 1000 har netop lanceret en baby- og børneklub med inspiration til forældre og fødselsdagsgaver til børn fra den lokale købmand.

Det er en udvidelse af kædens babyunivers, og formålet er ”at knytte stærkere bånd mellem børnefamilierne og den lokale Rema 1000-købmand", skriver Rema 1000 i en pressemeddelelse.

I flere end 10 år har kommende og nybagte forældre kunne hente en babystartpakke i deres lokale Rema, og sidste år lancerede kæden et online baby- og børneunivers med tips og tricks samt nyhedsbreve til forældre fra sjette måned i graviditeten til og med barnets 1-års fødselsdag.

Nu udvides universet med en egentlig baby- og børneklub, hvor børene blandt andet kan hente en fødselsdagsgave hos den lokale Rema-købmand, fra de fylder 1 år til og med deres 5-års fødselsdag, mens nyhedsbrevet følger deres udvikling i hele perioden.

 - Vi oplever stor opbakning til vores initiativer på baby- og børneområdet. Rigtig mange har taget del i det online fællesskab, ligesom mange tusinde gennem de sidste år har hentet en babystartpakke hos deres lokale Rema 1000-købmand. Fødselsdagsgaven er derfor en udvidelse af baby- og børneuniverset, som er tilpasset stadierne i barnets udvikling, siger John Rosenløwe, digital ansvarlig i kæden.

Opdateret 21. sep 2022