Dele af Reitan-formue flyttes til Schweiz

Reitan 19. okt 2022 -
This describes the image
Odd Reitan har sønnerne Ole Robert og Magnus. Nu har Magnus taget første skridt til en generationsskifte med sine børn Kristoffer og Viktoria.  Arkivfoto: Rema 1000
  • Magnus Reitan gør klar til generationsskifte med sine børn

Den norske rigmandsfamilie Reitan, som står bag Reitan A/S med blandt andet 362 Rema 1000 discountbutikker i Danmark efter endnu en nyåbning på torsdag, flytter en del af formuen til Geneve i Schweiz. Det sker som led i et generationsskifte.

Sammen med sin far Odd Reitan og broren Ole Robert Reitan står Magnus Reitan bag  Reitan AS, som ejer dagligvarekæder i Danmark og Norge.

Det er Magnus Reitan, som via sit personlige investeringsselskab MVK Capital AS flytter en del af sine formue til Schweiz for at sikre et generationsskifte med sine børn Viktoria (22 år) og Kristoffer (24 år). Det skriver Finans.dk på baggrund af et opslag på Linkedin fra Magnus Reitan.

- Vi har planlagt dette generationsskifte sammen i lang tid, og tager nu det første skridt. Det betyder, at jeg overdrager størstedelen af ejerskabet i MVK Capital til mine børn. Jeg bevarer kontrollen med investeringsselskabet, mens Kristoffer og Viktoria er involveret gennem bestyrelsespladser, ejerskab og ret til udbytte, skriver Magnus Reitan på Linkedin.

Han forklarer, at børnene har tilbragt mange år i udlandet i lange perioder, og bor nu begge i Genève. Kristoffer er professionel golfspiller og Viktoria er musiker og musikstuderende.

- Mit ejerskab i Reitan er gennem MVK Capital AS. Min rolle og engagement i Reitan vil være som før, og ændringen vil ikke påvirke Reitan eller Reitan Kapital. Direktionen og bestyrelsen i Reitan, Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital er som hidtil, skriver Magnus Reitan.

Opdateret 19. okt 2022

Top jobs