7-Eleven åbner endnu en sygehus-butik

Reitan 21. jun 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: 7-Eleven
  • Convenience-kæden er klar til at slå dørene på Gødstrup Regionshospital. Det er det sjette sygehus med en 7-Eleven

Nu åbner 7-Eleven på det nye supersygehus Gødstrup Regionshospital i Midtjylland, og dermed har conveniencekæden seks butikker på landets hospitaler.

Meningen var egentlig, at 7-Eleven skullet have åbnet på Gødstrup Regionshospital i marts, men åbningen blev udskudt pga. leveringsforsinkelser.

- Vi har glædet os rigtig meget til at kunne åbne på Gødstrup Regionshospital efter et længere tilløb. Det vil være en spritny og moderne butik med et tilpasset sortiment, som dækker de specielle behov der kan opstå, når man opholder sig på et hospital i en længere periode, siger Jesper Østergaard, der er adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

7-Eleven bygger i Gødstrup på erfaringen fra de andre hospitals-lokationer. Det betyder, at sortimentet er tilpasset andre behov med for eksempelvis tandbørster og bamser.

- At være indlagt er altid hårdt, og vi er derfor glade for at kunne være til stede på landets sygehuse og forhåbentligt lette opholdene en smule. Vi glæder os meget til det kommende samarbejde og til at vise den nye butik og vores spændende vareudvalg frem for alle kunderne og vores nye kollegaer på Regionshospitalet Gødstrup, Jesper Østergaard.

Det er kædens femte åbning i år, og flere er på vej.

- Vi vil meget gerne have flere butikker på sygehusene, men der er også muligheder i de store byer. I København er vi efterhånden dækket godt ind, men i både Aarhus, Aalborg og Odense kan vi godt have flere butikker, sagde Jesper Østergaard for nylig i et interview med Dagligvarehandlen.

7-Eleven har desuden butikker på Rigshospitalet, Hvidovre Hospital, Viborg Regionshospital, Aalborg Universitetshospital og Herlev Hospital. Den første butik åbnede på Rigshospitalet i 2012.

Den nye butik har åbent fra 6 til 22 på alle hverdage og fra 7-21 lørdage, søndage og helligdage. Som i de øvrige hospitalsbutikker vil det hverken være muligt at købe alkohol eller tobak i butikken.

Opdateret 21. jun 2022