Horesta-direktør stopper efter 11 år

Politik og samfund 26. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Horesta
  • Katia K. Østergaard Neumann besluttet at stoppe med udgangen af april

Landets turistindustri, hoteller og spisesteder har været hårdt ramt af corona-restriktioner, og det betyder, at deres organisation Horesta har haft en meget aktiv periode.

I spidsen har ofte stået direktør Katia K. Østergaard Neumann, der nu vælger at sige farvel efter 11 år på posten.

- Det har ikke været nogen let beslutning. Jeg forlader et absolut topjob i en fantastisk branche. Men nu har jeg brug for at hellige mig min familie i en periode. Jeg går med et smil på læben. Stolt af det danske hotel-, restaurant- og turisterhverv og stolt af de resultater, som mit team og jeg i Horesta har været med til at udrette for erhvervet de seneste 11 år – hvor ikke mindst de seneste 14 måneder, har udfordret vores branche i ekstrem grad, siger Katia Østergaard Neumann i en pressemeddelelse.

Katia Østergaard Neumann stopper uden at have et nyt job på hånden.

- Tiden er kommet til, at jeg vil prioritere mine private interesser i et andet omfang end mit nuværende job rummer mulighed for. Jeg vil nu tillade mig selv god tid til at stoppe op og reflektere over, hvad det næste kapitel i min professionelle karriere skal indeholde, siger Katia Østergaard.

Der er heller ingen afløser på direktørposten. Fra 1. maj vil juridisk direktør Pia Voss være konstitueret som adm. direktør.

Opdateret 27. apr 2021