Ung 7-Eleven-købmand åbner butik på tidligere Irma-lokation

Øvrige kæder - Navne 17. okt 2023 -
This describes the image
Den nye butik ved søerne åbner den 17. oktober.  Foto: 7-Eleven
  • En god placering må ikke gå til spilde. I hvert fald ikke hvis man spørger 7-Eleven

Hvad der før var en Irma-butik ved Dronning Louises bro ved søerne, bliver i dag tirsdag til en ny 7-Eleven.

Det skriver Reitan, som har 7-Eleven i Norden, i en pressemeddelelse.

Butikken skal drives af en ung, men erfaren 7-eleven købmand, som i forvejen driver to andre franchisebutikker på henholdsvis Vesterbrogade og Gammel Kongevej.

Amanda Julia Svendsen glæder sig da også over endnu en butik at drive.

- Vi glæder os helt vildt til at åbne butikken ved søerne og Dronning Louises bro. Det er fantastisk for mig personligt at få muligheden for at drive butik også på Nørrebro, men det er vigtigt for mig, at jeg har opbakning fra hele mit team til at udvide med en tredje butik, fortæller Amanda Julia Svendsen.

7-eleven-købmanden er bare 27 år, selvom hun allerede driver nu tre butikker. Historikken med kæden trækker sig da også lang tid tilbage, da hun som 15-årig startede på hovedbanegården. En butik, hun senere blev driftschef for.

Den nye butik er placeret mellem indre København og Nørrebro. I pressemeddelelsen lyder det, at op mod 40.000 københavner hver dag krydser søerne på cykel.

Derfor er adm. direktør for 7-Eleven, Jesper Østergaard, også en glad mand.

-Vi er rigtig glade for at åbne den nye butik med en suveræn god beliggenhed midt i København. Vi har fået en ideel beliggenhed i hjertet af Nørrebro med udeliv og en livlig stemning i dagtimerne og ofte til ud på de sene nattetimer, siger han.

Opdateret 17. okt 2023

Top jobs