Ny salgsdirektør i Lidl hentes i Tyskland

Øvrige kæder - Navne 6. mar 2023 -
This describes the image
Militiadis Forozidis er ny salgsdirektør i Lidl Danmark. Foto: Lidl
  • Lidl blander kortene i direktionsgangene i Danmark, Tyskland og Slovakiet

Lidl Danmark henter ny salgsdirektør fra Tyskland.  Det er grækeren Militiadis Forozidis, som nu bliver ny salgsdirektør i Danmark efter en karriere i Lidl Tyskland.

Den afgående salgsdirektør fra Danmark fortsætter som ny CEO i Lidl Slovakiet.

Lidl fremhæver i en pressemeddelelse, at den tyskejede discountkæde tilbyder internationale karrieremuligheder, hvilket den seneste ændring i den danske direktion er et godt eksempel på. 

- Jeg glæder mig til at kombinere mine mange års erfaring fra forskellige lande i Lidl-regi med mine danske kollegers erfaringer og indsigter, så vi sammen kan erobre markedsandele i Danmark, Miltiadis Forozidis, der også glider ind i Lidl Danmarks direktion. 

Den erfarne salgsdirektør kommer oprindeligt fra Grækenland, hvor han også begyndte sin Lidl-karriere. Siden har han været mange år i Lidl Tyskland, og nu fortsætter dagligvarerejsen i Danmark, hvor adm. direktør, Jens Stratmann, er meget glad for at kunne byde Miltiadis Forozidis velkommen:   

- Miltiadis kommer til Danmark med en stor erfaring fra sin tid i Lidl. Samtidig er han et skoleeksempel på nogle af de muligheder, der er i en virksomhed som Lidl. Hvis man drømmer om en international karriere i detailbranchen, er Lidl en verdensklasse mulighed. Miltiadis har arbejdet sig op igennem systemet og får nu ansvaret for en helt central del af Lidl Danmark – nemlig vores butikker og vores ansigt udadtil i forhold til vores kunder. 

Jens Stratmann ønsker samtidig Miltiadis’ forgænger Zita Szlavikovics tillykke med jobbet som CEO i Lidl Slovakiet: 

- Zita er et andet godt eksempel på, hvad man kan i Lidl. Jeg er stolt af, at vi i Lidl Danmark har været en del af Zitas rejse – og jeg synes, det er fuldt fortjent, at hun nu kroner sin indsats med jobbet som øverste chef for Lidl i Slovakiet.

Miltiadis Forozidis havde sin første officielle arbejdsdag i februar.  
 

Opdateret 6. mar 2023