Direktørskifte i Rødovre Centrum

Øvrige kæder - Navne 6. sep 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Klaus Sletting Jensen
  • Efter over 30 år som adm. direktør giver Jesper Andreasen stafetten videre til Jacob Birkbøll 

Skrevet af: Søren Tougaard

Den 1. november i år tiltræder 39-årige Jacob Birkbøll som ny adm. direktør i det privatejet shoppingcenter Rødovre Centrum.  

Her overtager han jobbet efter Jesper Andreasen, der snart runder 60 år og har været adm. direktør for Rødovre Centrum i mere end 30 år.  

Det er første gang siden 1976, at shoppingcentret får en adm. direktør, som ikke selv er medejer og en del af ejerfamilien Knudsen og Andreasen. 

Den afgående direktør overlader et veldrevet shoppingcenter, der er fuldt udlejet og kommet godt igennem coronakrisen. Således er omsætningstallene for juli og august de største i centrets historie.   

Jacob Birkbøll er uddannet cand. merc. aud. og tiltrådte som økonomidirektør den 1. november 2021. Han har været en del af shoppingcentrets direktion i et år og har fået et indgående kendskab til centrets mange lejere, kunder og øvrige interessenter. 

Rødovre Centrum er privatejet og familien bag driver og leder fortsat centret. Jesper Andreasen overtager i forbindelse med direktørskiftet posten som bestyrelsesformand, hvor den nuværende formand og storebror til Jesper Andreasen, tiltræder som næstformand. 

Den overordnede strategi og de langsigtede investeringer fortsætter uændret. Her står en planlagt udvidelse, der skal sikre et bredere udvalg af spisesteder, først for. 

 

Opdateret 6. jan 2022

Vil du vide mere?