Butikskæden Nærkøb får ny Dagrofa-direktør i bestyrelsen

Øvrige kæder - Navne 25. jan 2023 -
This describes the image
Dan Kolding begyndte den 1. januar 2023 som adm. direktør for Dagrofa Logistik. Nu er han valgt ind i bestyrelsen for conveniencekæden Nærkøb.  Foto: Dagrofa
  • Adm. direktør Dan Kolding fra Dagrofa Logistik afløser Lars Arnløv 

Butikskæden Nærkøb, som omfatter kiosker, nærbutikker, tankstationer, campingpladser og havnekiosker, får ny topdirektør fra Dagrofa Logistik i bestyrelsen.

Nærkøb skriver på Linkedin, at ”Den ekstraordinær generalforsamling er veloverstået, hvor adm. direktør Lars Arnløv udtræder af bestyrelsen, da han ikke længere er ansat i Dagrofa koncernen, og ind indtræder adm. direktør Dan Kolding fra Dagrofa Logistik a/s”.

Nærkøb med hovedkontor i Vejle har en vision om at være Danmarks mest attraktive nærbutikskæde for selvstændige butiksejere.  Butikskæden beskriver sig selv som Danmarks største conveniencekæde med over 600 butikker og til lokalt tilpasset sortiment med indkøb hos bl.a. Dagrofa Logistik.

- 2022 var kædens bedste år i dens 22 år på markedet, og der er stadig vind i sejlene. Vi havde i 2022 igen stor medlemstilgang med 49 butikker og består i dag af 604 butikker fordelt over hele landet, siger adm. direktør Jens O. Bylling Jensen, Nærkøb.

Dan Kolding begyndte den 1. januar 2023 som adm. direktør for Dagrofa Logistik med hovedkontor i Vejle og med aktiviteter i Herning og Ringsted. Han er desuden indtrådt i koncernledelsen hos Dagrofa med kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-køb. Koncernen står også bag Dagrofa Foodservice.

Opdateret 25. jan 2023