Too Good To Go indgår tværeuropæisk samarbejde med Spar

Madspild 3. dec 2020 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Too Good To Go

Madspildsappen Too Good To Go fortsætter sin samarbejdsmæssige sejrsgang blandt dagligvareaktørerne i ind- og udland. Virksomheden har netop indgået en ny aftale med Spar International, der har mere end 9000 butikker under det grønne flag i 13 europæiske lande, hvoraf Too Good To Go allerede opererer i en række af disse. I alt råder Spar over 13.000 butikker globalt.

Det skriver Mette Lykke, adm. direktør i Too Good To Go, på Linkedin.

I første omgang ruller madspildsappen sine aktiviteter ud i 500 Spar-butikker, erfarer mediet The Grocer, der dog ikke sætter nationalitet på placeringen af de 500 lokationer.

- Sammen har Spar og Too Good To Go allerede reddet mere end 480.000 måltider fra at ende i skraldespanden. Det er virkelig en succeshistorie og vi er stolte over at kunne udvide samarbejdet ved at skalere op i alle de markeder, hvor vi er tilstede sammen.

Hos Spar International glæder man sig over samarbejdet, der - i lys af coronakrisen - ikke er blevet mere aktuelt.

- Mens Covid-19 fortsætter med at påvirke os alle, har det aldrig været vigtigere at håndtere madspild. Madspild er ofte et resultat af flydende og skiftende forbrugsmønstre, hvilket øger behovet for at kunne reagere hurtigt og agilt. Ved at samarbejde med innovative virksomheder som Too Good To Go kan vi bidrage til at skabe stabile løsninger i usikre og omskiftelige tider. siger adm. direktør i Spar International, Tobias Wasmuht.

Det er ikke mere end to måneder siden, Too Good To Go åbnede for aktiviteter i USA - i første omgang i byerne New York og Boston. I Danmark tæller samarbejdspartnerne alt fra etablerede dagligvarekæder til bagere og hoteller.

Opdateret 13. jan 2021

Vil du vide mere?