Løvbjerg jagter næste topchef

Løvbjerg 13. jun 2023 -
This describes the image
Konsulentbureauet Unique Human Capital har fået mange henvendelser fra interesserede kandidater til jobbet som ny topchef for Løvbjerg, fortæller bestyrelsesformand Erik Schou.  Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Jesper Due forlader snart Løvbjerg. Interessen for topchef-jobbet er stort, men jagten for afløseren pågår fortsat, siger bestyrelsesformand Erik Schou.

Skrevet af: Søren Tougaard

Med udgangen af denne måned vinker adm. direktør Jesper Due farvel til Løvbjerg efter ni år i jobbet for i stedet at blive viceadm. direktør i Normal-kæden fra 1. september. 

Derfor har Løvbjerg i samarbejde med konsulentfirmaet Unique Human Capital indledt jagten på Løvbjergs næste topchef, der får til opgave at videreudvikle supermarkedskæden med i alt 16 butikker fordelt med 15 i Jylland og én enkelt på Fyn.

Til mediet Retailnews siger Løvbjergs mangeårige bestyrelsesformand Erik Schou, at man ikke har travlt med at finde Jesper Dues afløser, og at der indtil videre allerede har været mange henvendelser.   

- I takt med at vi har leveret kontinuerligt gode resultater, er vi blevet mere kendte i detailverdenen. Og derfor er vi også blevet mere interessante for folk i branchen, siger Erik Schou til mediet.

Overordnet får Løvbjergs kommende topchef ansvaret for strategi og kædeudvikling, ledelse, kommunikation samt kontrakt- og leverandørforhandlinger. 

Af stillingsopslaget fremgår det, at en kandidat skal have erfaring fra en lignende stilling og fået indgående erfaring og kendskab til retail/FMCG. 

Unique Human Capital var også dem, der i sin tid fandt Jesper Due til Løvbjerg, hvor han tilbage i 2013 startede som salgs- og marketingsdirektør, inden han året efter blev forfremmet til topchef-jobbet.

Den familieejet Løvbjerg-kæde havde i 2022 en rekordomsætning på 1,3 mia. kr., mens overskuddet faldt til 18,7 mio. kr. mod 27,1 mio. kr. året før.    

 

Opdateret 13. jun 2023