Stryhns smører bare tykt på

Leverandører 31. maj 2017 -
This describes the image
Stryhns er især kendt for sin leverpostej.
Skrevet af: Henrik Denman

Roskildevirksomheden Stryhns fortsætter år efter år en med en uafbrudt række af flotte regnskaber, der hvert år sætter nye rekorder.

På fem år har fødevarevirksomheden under ledelse af adm. direktør Kristian Kornerup Jensen drevet omsætningen i vejret med 16 pct., og bare i 2016 fik salget igen et pænt nøk opad med 3 pct. i forhold til 2015. Omsætningen blev i 2016 627 mio. kr.

Udviklingen er ikke mindre imponerende, når man ser på selskabet evne til at tjene penge. Driftsresultatet steg med 12 pct. til 57 mio. kr., og årets resultat nåede op på 42 mio. kr., hvilket er en stigning på 15 pct.

Det er således ganske naturligt, at ledelsen skriver, at resultatet fuldt ud lever op til forventningerne for 2016.

Stryhns er dannet ved en fusion i 2008 mellem Stryhn's og Graasten Salater og omfatter i dag også Langelænder Pølser og Jensens Køkken.

Ledelsen skriver i årsregnskabet, at totalmarkedet for Stryhns' væsentligste forretningsområdet i 2016 har haft en mindre tilbagegang, og at det danske marked fortsat et stærkt konkurrencepræget med stor fokus på pris.

Selskabet forventer i 2017 at fastholde sin markedsposition og at fastholde de gode økonomiske resultater.

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?