Økologi skal på menuen på restauranterne

Leverandører 10. apr 2017 -
This describes the image
Det økologiske spisemærke vil være i fokus på fødevaremessen Bite Copenhagen til august. Foto: Fødevarestyrelsen
Skrevet af: Henrik Denman

Danskerne er vilde med økologi, når de køber ind til husholdningen. I fremtiden skal restauranter og cafeer også give danskerne tilsvarende gode muligheder for at vælge økologi, når de bestiller et måltid mad.

På den nye fødevareudstilling, Bite Copenhagen, i Forum i København den 24.-25. august vil Økologisk Landsforening og Hotel- og Restaurantskolen slå et slag for det økologiske spisemærke.

De vil bruge den nye fødevaremesse som platform for at gøre landets professionelle madhåndværkere i hotel-, restaurant- og cafébranchen bevidste om, at danskerne i stigende grad efterspørger økologi på menuen, når de spiser ude.

- Der er en stigende bevidsthed og et voksende ønske blandt danskerne om at gøre en forskel med deres fødevareforbrug, og det smitter naturligvis af på deres præferencer, når de spiser udenfor hjemmet, siger markedschef for foodservice i Økologisk Landsforening, Torben Blok, i en pressemeddelelse.

 

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?