Højer Pølser får ny formand efter år med fremgang

Leverandører 9. jan 2019 -
This describes the image
Den sønderjyske slagter er blevet hædret med et hav af priser gennem tiden. Nu skruer virksomheden ned for energien. På billedet ses Gerd Müller, der er fjerde generationsejer i firmaet. Foto: Højer Pølser
Skrevet af: Søren Tougaard

Den kendte sønderjyske slagtervirksomhed Højer Pølser, der fremstiller charqueterivarer, oplevede fremgang i regnskabsåret 2017/18.

Den familieejede virksomhed oplyser ikke omsætningen, men af regnskabet fremgår det, at bruttofortjenesten steg med 1,5 mio. kr. til 15,9 mio. kr.

Driftsresultatet blev ligeledes forbedret med 640.000 kr. til lige over 1 mio. kr, mens årets resultat udviste et overskud på 672.000 kr. mod 236.000 kr. i forrige regnskab.

Ledelsen med direktør Jan Müller i spidsen betegner årets resultat som "tilfredsstillende".

Formand med food-erfaring

Samtidig oplyser selskabet, at den tidligere bestyrelsesformand Gerd Müller fra årets start er fratrådt og er blevet erstattet af Per Vinter Møller.

Den nye formand for Højer Pølser er en særdeles erfaren mand indenfor fødevarebranchen og har tidligere været adm. direktør for Jensens Food og senest Dansk And i en kort periode på 8 måneder frem til februar 2018.

Herefter har Per Vinther Møller arbejdet som konsulent for netop Højer Pølser.

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?