Fremtidens økologi præger fødevaremesse

Leverandører 2. mar 2018 -
This describes the image
Økologi fylder mere end nogensinde før på Foodexpo den 18.-2. marts. Foto: MCH/Tony Brøchner
Skrevet af: Henrik Denman

Danskernes begejstring for økologiske varer kommer til at sætte sit præg på Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, der finder sted i MCH Messecenter Herning den 18.-20. marts.

Tre haller bliver fyldt med økologi, hvor man kan besøge 120 udstillere, se økologiske tendenser, hente inspiration til økologiske måltider og få viden om økologiens vej fra jord til bord.

Messecenter Herning samarbejder med Økologisk Landsforening om messen.

- De besøgende skulle gerne få oplevelsen af at følge fødevarerne hele vejen - fra markerne og staldene til produktionen, forarbejdningen, virksomhederne og køkkenerne, siger formanden for Økologisk Landsforening, Per Kølster, i en pressemeddelelse.

Læs også: Julemærkehjem får overskudsmad fra Foodexpo

Temaet for de økologiske haller på Foodexpo bliver "Fremtidens økologi". De udstillende virksomheder vil vise nye muligheder, og der bliver et omfattende program med øko-indlæg og debatter med aktuelle videnspersoner fra økologiens verden, events, smagsprøver, quizzer og workshops.

Økologisk Landsforening vil slå dørene op til Årets Økologiske Brancheaften, hvor uddelingen af Årets Øko-pris og Økologiske Spisemærker samt kåringen af de økologiske guldprodukter finder sted.

 

Opdateret 10. nov 2020