Fødevaremesse byder på 150 produktnyheder

Leverandører 5. mar 2019 -
This describes the image
Madværkstedet er fødevareleverandørernes fagmesse. Foto: Henrik Denman

Når fagmessen Madværkstedet byder inden for i Lokomotivværkstedet i København 26.-27. marts, vil gæsterne blive præsenteret for flere end 150 produktnyheder.

I alt 155 udstillere har meldt sig til messen, der åbner for anden gang. Sidste gang var i 2017.

Messen er arrangeret af brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne sammen med MCH, der også står for FoodExpo.

- Vi glæder os over, at vi endnu en gang kan præsentere et meget omfangsrigt katalog af produktnyheder på Madværkstedet. De besøgende kan glæde sig til at gå på opdagelse i et bredt udvalg af nyheder, som spænder lige fra klassisk flødeis til moderne fortolkninger af alkoholfri spiritus. Nytænkningen er vigtig indenfor det gastronomiske felt, og derfor er vi på Madværkstedet glade for, at vi kan være med til at sætte scenen for branchens aktører, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Blandt de nye produkter vinder spiselige blomster indpas i det professionelle danske køkken, og Thomas Albertsen er manden bag det danske firma Madblomsten, som importerer og sælger spiselige blomster fra Andalusien i det sydlige Spanien.

- Generelt anvendes blomster i dag i stor stil i maden og anretningerne på restauranter, hos slagtere, i kantiner mv. Nogle blomster har en smag, mens andre er smagsløse og kun anvendes for det visuelle udtryk. Det er op til den enkelte, hvilken oplevelse man vil give, fortæller Thomas Albertsen.

Foruden Madblomstens produktnyheder kan de besøgende også se frem til en alkoholfri gin fra ISH Spirits, veganske pålægsprodukter fra Solhjulet, frugtperler fra Tenax Sild, bærpuré fra Paridan og jalapeñosalami fra Slagter Lampe.

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?