Fiskeproducent vender minus til plus

Leverandører 7. apr 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Colourbox
  • Thorfisk har effektiviseret og leverer resultat ”over ledelsens forventninger”

Fiskeproducenten Thorfisk, der er ejet af Seafood Danmark, har netop offentliggjort et regnskab med et resultat før skat på 5,4 mio. kr. – mod et underskud på en halv mio. kr. i 2019.

Selskabet opgiver ikke omsætning, men driftsresultatet lå på 5,3 mio. kr. mod minus 0,6 mio. kr. i 2019.

”Årets resultat efter skat udgør 12,8 mio. kr., hvor der var forventet et positivt resultat for regnskabsåret 2020 på 1-5 mio. kr. Resultatet er forbedret grundet generelle driftseffektiviseringer og aktivering af et skatteaktiv,” skriver ledelsen i ledelsesberetningen, hvor der også står, at resultatet er over ledelsens forventninger.

Ledelsen forventer et resultat efter skat i niveauet 1-5 mio. kr. for 2021 – hvilket er en følge af "løbende tilpasninger af selskabets aktiviteter og struktur".

Thorfisk blev grundlagt i 1945 og beskæftiger i alt ca. 45 medarbejdere fordelt på salgskontor i Grenaa og produktionsfaciliteter i Hanstholm, hvor der primært forarbejdes torsk og sej.

Thorfisk tilbyder ferske og frosne fiskeprodukter, tilpasses kundens ønsker med hensyn til udskæring, kvalitet og krav til MSC-certificering.

Thorfisk sælger både til Danmark, Europa og Asien.

Opdateret 7. apr 2021