Danish Crown oplever markant øget efterspørgsel på konserves

Leverandører 23. mar 2020 -
This describes the image
Foto: Danish Crown

Der var rift om konserves i Danmark i sidste uge, hvor Danish Crown oplevede, at salget steg med 800-1000 pct. Forloren skildpadde stod for halvdelen af salget.

I uge 12 forventes det, at konservessalget i Danmark ligger 500-800 pct. over det normale, fortæller Peter Bendixen, der er senior director i Denmark i Danish Crown Foods.

Udbredelsen af corona-virus får efterspørgslen efter fødevarer med lang holdbarhed til at stige, og det mærker Danish Crown.

- Der er generelt en større efterspørgsel på tværs af alle markeder, men specielt de europæiske markeder efterspørger nu konserves-produkter ud over det sædvanlige. I USA er de også begyndt at forstå situationen. Der kunne vi mærke en større uro blandt kunderne i sidste uge, hvor de oplevede et stigende salg i butikkerne, siger Mikael Horsbøll.

Den stigende efterspørgsel betyder, at der er blevet ekstra travlt på Danish Crown Foods-fabrikken i Vejle, som producerer konserves-produkterne. Her er der planlagt ekstra produktionsdage ind på fire af de kommende søndage, ligesom skærtorsdag og langfredag er blevet til produktionsdage, så man kan følge med den stigende efterspørgsel.

 

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?