Danish Crown lancerer hybridprodukter med 50 pct. grøntsager
Klassiske hverdagsretter som spaghetti med kødsovs og frikadeller med kartofler hører begge til danskernes madfavoritter.
Med et nyt koncept, hvor halvdelen af det hakkede grisekød eller oksekød, er erstattet med grøntsager, gør Danish Crown det nu lidt nemmere for de familier, der ønsker at skære ned i indtaget af kød.
Allerede i næste uge rammer produkterne kølediskene hos Rema 1000 og Meny landet over.
- Konceptet hedder 50/50 og bliver lanceret i både en okse- og grisekødsvariant. 50 pct. af indholdet er kød af den samme høje kvalitet, som danskerne kender fra Danish Crowns produkter, mens de resterende 50 pct. er grøntsager, der selvfølgelig også er af høj kvalitet, siger Finn Klostermann, adm. direktør i Danish Crown Beef, i en pressemeddelelse.
Alternativ til rene kødprodukter
I sidste måned annoncerede Danish Crown, at virksomheden ville lancere en plantebøf inden årets udgang, og 50/50 konceptet er endnu et tiltag, der skal sikre, at slagterigiganten i fremtiden producerer de produkter, forbrugerne efterspørger.
- Det er vigtigt at understrege, at vores kerneprodukt er kød. Men når det er sagt, må vi også forholde os til, at forbrugerne i højere grad efterspørger alternativer til kød, siger Finn Klostermann.
Danish Crown leverer i forvejen en række hybridprodukter af oksekød til enkelte dagligvarekæder under egne brands, hvor indholdet af grøntsager ligger på 20-30 pct.