Danish Crown ansætter 100 nye medarbejdere
De 125 millioner forbrugere i Japan har i årtier haft stor appetit på dansk grisekød, og den appetit er intakt under coronakrisen.
De seneste uger har Danish Crown således fået en række store ordrer fra Japan, og derfor er der nu behov for at ansætte 100 nye medarbejdere.
- Det kommer faktisk som en overraskelse, at vi skal ansætte så mange lige nu, for vi har allerede løftet antallet af medarbejdere med op mod 300 siden nytår. Ordrerne fra Japan er på produkter, der kræver relativt meget forarbejdning, så vi er rigtigt glade for at skulle ansætte på et tidspunkt, hvor der desværre er mange andre brancher, der har det svært, fortæller Søren F. Eriksen, adm. direktør for Danish Crown Pork.
Der brug for 25 medarbejdere på hvert af de fire slagterier i Horsens, Herning, Ringsted og Blans.
- Vi vil selvfølgelig allerhelst have medarbejdere, der har erfaring fra kødbranchen, men på alle fire fabrikker står vi klar til at lære folk op fra bunden. Det vigtigste for nye medarbejdere i produktionen hos os er, at de har motivationen og energien til at skulle lære det håndværk, som det kræver at arbejde på et slagteri, siger Per Laursen, produktionsdirektør i Danish Crown.