Bryggeri må hælde tusindvis af øl ud i kloakken
Det lokale skive-bryggeri Hancock må kassere mellem 45.000 til 50.000 liter øl, som er blevet for gammelt.
Det skriver Skive Folkeblad.
Bryggeriet måtte sende 25 ud af i alt 35 medarbejdere hjem på statens hjælpepakke, da det stod værst til under krisen, men er nu så småt ved at vende tilbage til normalen. Især lukningen af grænsen indtil i mandags har været med til at skubbe gang i salget.
Hos Hancock håber man da også, at forbrugerne i højere grad end tidligere vil "danske" drikkevare, nu hvor grænsen igen er åben.
- Jeg håber så også, at folk vil blive ved med at handle lokalt, og at de kan smage forskellen på den øl og de sodavand, de kan købe fra lokale bryggerier, i forhold til de øl og sodavand, de kan købe fra paller i et indkøbscenter syd for grænsen, siger Peter Strange Nielsen, direktør for Hancock Bryggerierne, til Skive Folkeblad.