Midsonas direktør stopper i Danmark

Leverandører - Navne 10. aug 2023 -
This describes the image
Efter næsten tre år i spidsen for svenske Midsonas aktiviteter i Danmark stopper Kim Juhl Sørensen som  adm. direktør. Foto: Midsona Danmark
  • Efter næsten tre år i spidsen for svenske Midsonas aktiviteter i Danmark stopper Kim Juhl Sørensen som adm. direktør. Afløseren er fundet internt og bliver den tidligere driftsdirektør Jens Skovbo. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Da aarhusianske System Frugt blev opkøbt af den svenske fødevarekoncern Midsona for tre år siden, blev System Frugts daværende salgs- og marketingsdirektør Kim Juhl Sørensen ved den lejlighed forfremmet til adm. direktør for Midsona Danmark og sikre en glidningsfri fusion.

Nu meddeler Kim Juhl Sørensen sit stop på Linkedin efter i alt syv år i System Frugt og Midsona Danmark, der står bag mærker som Urtekram, Biotta og Earth Control med videre. 

- Salget til Midsona var en milepæl for System Frugt, efter at vi fik opbygget styrken, brandet og positionen i Norden. Endelig er jeg særligt stolt over at jeg fik muligheden for at overtage ansvaret for det nye fælles Midsona Danmark i den transformations- og integrationsproces der har været. Strategien for Midsona Danmark er sat mod nye mål, og i forbindelse med denne en strukturel forandring, et skifte over til et mere Supply Chain drevet lederskab, samt en samling af den danske og svenske kommercielle organisation under nu svensk ledelse, skriver Kim Juhl Sørensen på Linkedin. 

En ny mand er allerede udpeget til at tage over. Det bliver selskabets tidligere driftsdirektør Jens Skovbo Ingvardsen, fremgår det af CVR-registret. Før han kom til Midsona Danmark sidste år, var han direktør for Supply Chain og Toms Gruppen, ligesom Jens Skovbo Ingvardsen tidligere også har haft en lang karriere i Arla, som han forlod tilbage i 2019, hvor han dengang var vicedirektør med ansvar for Supply Chain i Norden.

Midsona Danmark kom ud af 2022 med et underskud på over 14 mio. kr., efter toplinjen steg med 98 mio. kr. til 748 mio. kr. båret frem af prisstigninger på markedet.

 

   

 

Opdateret 10. aug 2023