Arlas pressechef bliver kommunikationsdirektør i Jysk

Leverandører - Navne 2. aug 2022 -
This describes the image
Foto: Jysk
  • Efter fem år som pressechef i Arla Foods forlader Åse Andersson mejerigiganten til fordel for en stilling som kommunikationsdirektør i Jysk og Lars Larsen Group. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Tiden efter sommerferien er højsæson for jobskifte. Det er også tilfældet for Arla Foods pressechef Åse Andersson, der fra 1. september bliver ny kommunikationsdirektør i Jysk samt investeringsselskabet Lars Larsen Group.

- Denne sommerferie har været lidt anderledes på den gode måde Jeg har gået med en nyhed, som først kunne fortælles i dag. Jeg har fået nyt job og skal fra 1/9 være kommunikationsdirektør hos JYSK og Lars Larsen Group, skriver Åse Andersson på Linkedin.   

Som kommunikationsdirektør får Åse Andersson direkte reference til President & CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund, og President & CEO i Jysk, Jan Bøgh.

- Med sin erfaring både fra medieverdenen og en stor, international virksomhed som Arla Foods er Åse det helt rigtige valg for os. Hendes opgave bliver at videreudvikle det, vi allerede gør godt i dag, og så selvfølgelig komme med sine egne bud på, hvordan vi fremover kan kommunikere endnu bedre. Vi vil fortsat gerne være en åben virksomhed, som giver vores besyv med om relevante emner, både i Jysk og i Lars Larsen Group, siger Jan Bøgh i en pressemeddelelse.

Åse Andersson har 25 års erfaring inden for journalistik og virksomhedskommunikation. Senest kommer hun fra en stilling som Global Head of Media i Arla Foods, hvor hun har arbejdet i fem år. Tidligere har hun desuden fungeret som både journalist, studievært og redaktør på en række regionale tv-stationer. 

Opdateret 2. aug 2022