To personer anholdt for cigaretkup

Kriminalitet 27. apr 2023 -
This describes the image
Foto: Rigspolitiet
  • Nordjyllands Politi har anholdt to mænd for indbrud på Coops centrallager i Aalborg

En længerevarende efterforskning har nu ført til, at to mænd er blevet anholdt for et stort indbrud, der er blevet begået hos Coops centrallager på Hobrovej i Aalborg i september i fjor.

Gerningspersonerne var gået direkte efter cigaretter. Og blev formentlig forstyrret af alarmen.

- Udbyttet af anstrengelserne var ikke kommet længere end til taget, hvor der lå cigaretter for over én million kroner, skriver Nordjyllands Politi på Facebook.

Et vidne havde set mindst fire personer flygte fra stedet.

Efter en længerevarende efterforskning af blandt andet en del tekniske spor, kunne politiet i Nordjylland den 25. april slå til på flere adresser i Århus, hvor der blev ransaget og anholdt to personer. 

Den ene er en 23-årig mand, som i går blev fremstillet i retten i Aalborg, hvor han blev varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger, imens den anden blev løsladt efter endt afhøring.

- Nordjyllands Politi efterlyser aktuelt flere personer, som vi mener er relateret til sagen. Vi kender identiteterne, men har en formodning om, at de kan være rejst ud af landet. Det skal dog ikke stoppe os i at forsøge at finde dem, så de kan blive stillet for en dommer, siger leder af efterforskningen, politikommissær Ulf Munch Sørensen.
 

Opdateret 28. apr 2023

Top jobs