Wolt Market åbner to nye butikker

Kæder 29. jul 2022 -
This describes the image
Direktør for Wolt Market Mikkel Freiesleben har ti år i Aldi med i bagagen. Han har blandt andet arbejdet i Tyskland i tre år og været regionsdirektør i Aldi Danmark i en årrække. Foto: Ulrik Samsøe Figen
  • Supermarkedskonceptet Wolt Market åbner en butik i Vanløse og butik nummer to i Aarhus. Samtidig udvides varesortimentet

I dag, fredag 29. juli, åbner Wolt Market sin butik nummer ti. Det sker når den finske kæde slår dørene op for butikker i Vanløse og i Aarhus, hvor kæden i forvejen har én butik.

Butik er nu så meget sagt, for kunderne har ikke adgang til hylderne. I stedet bestiller man på en app, og senest efter 30 minutter, ringer et Wolt-bud på døren – hvis man altså ikke selv henter varerne uden for Wolts butik. Wolt kalder da også selv sine butikker for lagerbutikker.

- Det er helt tydeligt, at flere danskere ønsker at bestille deres varer online. Og de danskere, der har et Wolt Market i nærheden, er så glade for det, at vi gerne vil udvide, så endnu flere kan få glæde af det nye koncept, siger Mikkel Freiesleben, direktør i Wolt Market Danmark,i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at Wolt Market også vil udvide sit varesortiment.

- Vi startede med 2.000 varenumre, og snart kan vi tilbyde 3.000, så vores kunder kan bestille fra et endnu bredere sortiment, hvor der særligt er fokus på danske specialiteter og bæredygtige initiativer. Der er blandt andet dansk tang, mad lavet på overskudsvarer og lækre veganske produkter på hylderne, siger han.

Da Dagligvarehandlen i foråret mødtes med Mikkel Freiesleben i den første Aarhus-butik sagde han:

- Jeg forventer, at vi har 15 butikker inden årets udløb, men vi ser et potentiale udover det. Vi satser på, at vi inden 2025 er oppe på 30 butikker.

Det nye supermarkedskoncept kom til Danmark i november sidste år, hvor Wolt Market åbnede sin første butik i Aalborg. Siden er lagersupermarkedet også kommet til København, Odense, og Århus.

 

Wolt Market lagerbutikker:

- Aalborg: Vesterbro 62

- København: Landemærket 29

- København: Holmbladsgade 28

- København: Glasvej 3

- København: Enghavevej 8

- Søborg: Telefonvej 8

- Vanløse: Skjulhøj Allé 53-55 (Ny)

- Odense: Vestre Stationsvej 25

- Aarhus: Karupvej 2D

- Aarhus: Willemoesgade 15 (Ny)

 

Facts om Wolt:

Wolt blev stiftet i Helsinki i 2014, og er i dag til stede i mere end 250 byer i 23 lande verden over. Wolt kom til Danmark i 2017, og har i dag et hovedkontor i København med godt 300 ansatte. Platformen udvides konstant med nye samarbejdspartnere i tillæg til de mere end 4.000 kurérpartnere samt flere tusind restauranter, detailbutikker og supermarkeder.

 

 

Opdateret 29. jul 2022

Top jobs