Fire kvinder og en mand i dyst om titlen som Danmarks sødeste kassedame

Kæder 8. apr 2024 -
This describes the image
De fem finalister i Hjemmets kassedame-konkurrence 2024. Fra venstre: Joan Hansen, Rema 1000 i Odense, Bente Pedersen, Lidl i Hedensted, Steven Olsen, 365discount i Kastrup, Ulla Ehbrecht, Netto i Himmelev, Mette Grosen, SuperBrugsen i Hørning. Foto: Henrik Bjerregrav
  • De fem finalister til ugebladet Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame m/k er fundet. Vinderen kåres i maj 

I Himmelev, Hørning, Odense, Kastrup og Hedensted er fire kvinder og en mand med til at sikre, at hverdagens indkøb af dagligvarer bliver en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

De fem finalister i dysten om at blive kåret som Danmarks sødeste kassedame m/k arbejder i Netto, SuperBrugsen, Rema 1000, 365 discount og Lidl.

De er kendt for den personlige hilsen og nærværet hen over båndet med varer, der betyder noget, når kunderne indstiller deres yndlingsmedarbejdere i dagligvarebutikkerne til kåringen. 

Kåringen af Danmarks sødeste kassedame 2024 finder sted i maj. Vinderen af titlen modtager - ud over æren - præmier til en samlet sum af 29.000 kr.  

-  Den personlige kontakt er så vigtig, når vi køber ind. Det går igen i de mange indstillinger, vi har modtaget til årets kåring. At få en hilsen og måske en lille sludder sammen med indkøbene - det er virkelig noget, kunderne kan lide, siger Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram.  

Med kåringen, der finder sted for 11. gang, ønsker Hjemmet at hylde de mange kassedamer, der får hverdagen til at fungere.  

Danmarks sødeste kassedame 2024 kåres af læserne og kunderne. Hjemmet skal have stemmen senest mandag den 29. april.  

De fem finalister

  • Ulla Ehbrecht, Netto i Himmelev
  • Mette Nordahl Grosen, SuperBrugsen i Hørning
  • Joan Malene Hansen, Rema 1000 i Søhus Odense
  • Steven Olsen, 365discount i Kastrup
  • Bente Pedersen, Lidl i Hedensted
     
Opdateret 9. apr 2024