Coop åbner ny onlineafdeling med fokus på udeliv

Kæder 8. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Coop åbner ny onlinebutik med fokus på udeliv Genrefoto: Colourbox
  • Onlinesalget af udstyr til udendørsliv i Danmark er på tre år vokset med ca. 30 pct. til over 1,5 mia. kr. Efterspørgslen får nu Coop til at åbne ny onlinebutik med fokus på udeliv

Danskernes interesse for at røre sig i naturen har under corona fået et løft - men faktisk har interessen for udesport og naturoplevelser i en årrække været stigende. Gennem de sidste tre år er salget af udstyr til udendørsliv i Danmark faktisk vokset med ca. 30 pct. til over 1,5 mia. kr. 

Samtidig viser en ny undersøgelse, som Coop har gennemført blandt sine medlemmer, at 46 pct. forventer at tilbringe mere tid ude i naturen, end de tidligere har gjort.

Den historiske vækst og stigende efterspørgsel får nu Coop til at udvide Coop.dk Shopping med en ny dedikeret onlinebutik under navnet Friluftsliv.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Det er et af de hurtigst voksende vareområder, og den udvikling er blevet forstærket af Corona, som kun har skærpet danskernes lyst til at komme udendørs, siger kommerciel direktør i Coop.dk Shopping, Peter Gram Møller.

Blandt produkterne i den nye webshop finder man blandt andet andet paddleboards, våddragter, telte, camping -og glamping udstyr (luksuriøs camping, red.).

Coop.dk Shopping er en af Danmarks største online-butikker og omfatter 11 specialbutikker inden for Bolig, Køkken, Møbler, Håndarbejde, Bøger, Cykler, Haveliv, Børn, Legetøj, Kæledyr og nu altså også Friluftsliv

Opdateret 8. apr 2021

Vil du vide mere?