Job på kanten – nyt tema i Dagligvarehandlen.dk

Job på kanten 5. jul 2024 -
This describes the image
Foto: Privatfoto
  • Dagligvarebranchen er kendt og anerkendt for at tilbyde jobmuligheder til borgere med udfordringer. Det emne folder vi ud i nyt tema henover juli.

Dagligvarebranchen er kendt og anerkendt for at tilbyde jobmuligheder til borgere med udfordringer. Ofte oplever vi, at lokale dagligvarebutikker hyldes og fremhæves af politikere og offentlige organisationer for dette samfundssind. Branchen giver mange chancen i fleksjob, og ofte kan man i butikkerne mærke den stolthed og passion, der udvises.

Det er noget, som branchen kan være stolte af.

Henover sommeren præsenterer Dagligvarehandlen.dk en lang række artikler, hvor vi besøger en række af de medarbejdere, der er ansat på disse vilkår.

Vi taler om den glæde de har fået i deres arbejde, de udfordringer det giver dem, og naturligvis også om den forskel, jobmuligheden giver i tilværelsen.

Vi tager også fat i bagsiden af medaljen. I mange år har fagforbundene været skeptiske overfor disse ansættelser. Vi udfordrer holdningerne – og måler temperaturen på dem.

Vi kommer vidt omkring med dette tema, og vil i løbet af de næste uger præsentere læserne for 15 velskrevne temaartikler.

Dagligvarehandlen.dk udkommer som sædvanligt med dagligt nyhedsbrev kl. 8 og opdateringer dagen igennem i resten af juli.

Skulle du sidde med en historie eller en holdning om 'job på kanten' – er du naturligvis – som altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – god sommer.

 

 

Opdateret 5. jul 2024