Storcenter får et kulinarisk torv

Forbrugere 30. mar 2016 -
Foto: DEAS Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet DEAS
Skrevet af: Henrik Denman

 

Lyngby Storcenter går nu med på den nye trend med et øget udbud af kulinariske oplevelser til centrets kunder.

Centret er i fuld gang med en større ombygning, der skal forvandle det store torv til et moderne bespisningsområde med seks stader og plads til ca. 250 spisende gæster. Efter planen skal det nye torv åbne i begyndelsen af april.

I fremtiden bliver der rig lejlighed til at kombinere indkøbene med spiseoplevelser som tapas, frisk pasta og kvalitetsburgere.

– Der er ingen tvivl om, at den moderne forbruger stiller store krav til shoppingcentrenes butiksudbud, men i høj grad også til bespisning og oplevelser. Med det nye stadekoncept giver vi kunderne mulighed for madoplevelser, som de ikke kan få andre steder i nærområdet, siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet DEAS med ansvar for centermanagement.

Seks stader

DEAS driver og udvikler bl.a. Lyngby Storcenter og er også bygherrerådgiver på ombygningen af Store Torv i centret.

De seks stader består af Tapa del Toro, Tommi’s Burger Joint, Parma & Pasta, Palæo, Brioche Dorée og Hallernes Smørrebrød.

– I Lyngby Storcenter er vi og de andre stadeholdere godt hjulpet af, at stadekonceptet er mere populært end nogensinde, siger Jan Jensen, direktør fra Tapa del Toro.

DEAS håber, at det nye koncept vil trække kunder fra hele Nordsjælland.

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?