Foodservice-butikker får ny salgsdirektør

Dagrofa - Navne 17. nov 2023 -
This describes the image
Dagrofa Foodservice har udnævnt Kenneth Linde som ny salgsdirektør for Cash & Carry-butikkerne. Foto: Dagrofa
  • Dagrofa Foodservice udnævner Kenneth Linde som ny salgsdirektør for grossistbutikkerne

Kenneth Linde er netop begyndt som ny salgsdirektør for Cash & Carry-butikkerne, som Dagrofa Foodservice står bag.  

Den nye salgsdirektør for grossist-butikkerne har mere end ti års erfaring fra Dagrofa Foodservice, da han tidligere har været butikschef i Skovlunde og Holbæk. 

Kæden består af 30 butikker fordelt over hele landet, og har kunder fra lokale restauranter, caféer, burgerbarer, pizzarier og kiosker. Sortimentet består af frugt og grønt, mejeri, kød, fisk, kolonial og meget andet.

De seneste tre år har Kenneth Linde været tilknyttet Cash & Carry-kæden som projektchef på hovedkontoret i Ishøj, hvor han bl.a. har arbejdet med strategi, konceptudvikling, ledelse og reduktion af madspild. 

- Den vigtigste opgave for Kenneth Linde og det øvrige ledelseshold bliver at eksekvere på den plan for butikkerne, som vi kalder ’Fremtidens Cash & Carry’, siger Niels Miles Frandsen, der er adm. direktør i Dagrofa Foodservice.

Planen går bl.a. ud på, at kæden får et mere konkurrencedygtigt sortiment, endnu skarpere priser, og at kunderne helt generelt får en bedre oplevelse.

-  Derfor er vi allerede i gang med et omfattende uddannelsesforløb for alle 400 Cash & Carry-medarbejdere, og vi har også taget hul på at renovere vores butikker, og der kan vi i næste uge fejre genåbningen af en totalmoderniseret butik i Aarhus, siger Niels Miles Frandsen.

Efter sommerferien stoppede kædedirektør Claus Jæger Nørbjerg for at blive trælastdirektør i Stark Odder. Kenneth Linde overtager den stol sammen med den nye titel.

Opdateret 17. nov 2023