Dagrofa Foodservice henter profil som ny salgs- og marketingsdirektør

Dagrofa - Navne 18. sep 2023 -
This describes the image
Foto: Dagrofa Foodservice
  • Asger Rothenborg tiltræder den 1. november som ny salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice, der er en af landets største totalleverandører til foodservicesektoren. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Dagrofa Foodservice står stærkt i markedet for hoteller, kantiner og lokale restauranter. Den nye salgs- og marketingdirektør har igennem en længere årrække gjort karriere i kaffeverdenen.

F.eks. har Asger Rothenborg i perioden 2017-2023 været Managing Director for Nepresso Professionel i Danmark med det øverste ansvar for virksomhedens salg til bl.a. foodservicemarkedet.

Derfor kommer Asger Rothenborg med en stor mængde erfaring i ryggen, og det er en markant fordel ifølge Niels Miles Frandsen, der er adm. direktør i Dagrofa Foodservice:

- Jeg er meget glad for, at vi får Asger som ny salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice. Han er en stærk og erfaren med en gennemgående forståelse for foodservicemarkedet, og hvordan man som samarbejdspartner og leverandør imødekommer kundernes behov, siger han og uddyber:

-  Asger har gennem sine tidligere ansættelser dokumenteret sine evner, når det handler om at være en dygtig struktureret leder, som formår at sætte en klar strategisk retning og skabe konkrete resultater. Derfor er jeg sikker på, at han bliver en stor gevinst for Dagrofa Foodservice, og at vi med ham ombord kan løfte kundeoplevelsen hos os.

Asger Rothenborg selv glæder sig over, at han nu skal stå i spidsen for salgs- og marketingindsatsen i Dagrofa Foodservice.

- Dagrofa Foodservice er i fuld gang med en spændende strategisk udvikling, hvor der f.eks. er fokus på at give kunderne nye digitale løsninger, som gør deres hverdag lettere. En af mine fornemmeste opgaver bliver at sikre, at kunderne får endnu bedre forudsætninger for at kunne dyrke deres passion for gode råvarer og for at forkæle deres gæster. Jeg brænder rigtig meget for at hjælpe kunderne med at skabe bedre madoplevelser og fødevarebranchen er mit hjernebarn. Derfor glæder jeg mig til at tage fat sammen med det øvrige hold i Dagrofa Foodservice.

Hos Dagrofa Foodservice får Asger Rothenborg ansvar for en lang række afdelinger og fokusområder som f.eks. marketing, salg til lokale kunder, salg til storkunder og virksomhedens kundecenter.

 

Opdateret 18. sep 2023