Dagrofa Foodservice ansætter CSR-Projektleder

Dagrofa - Navne 5. okt 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Zainab C. Ryttersgaard Foto: Dagrofa
  • I en nyoprettet stilling som CSR-Projektleder har foodservicevirksomheden ansat Zainab C. Ryttersgaard

Dagrofa Foodservice har oprettet en stilling som CSR-Projektleder og ansat Zainab C. Ryttersgaard.

Det sker som en del af en strategisk satsning, da virksomheden gerne vil styrke den grønne profil gennem konkrete initiativer i samarbejde med kunder og leverandører.

Lotte Engsig, kommerciel udviklingschef i Dagrofa Foodservice, siger, at klimahensyn og bæredygtighed fylder mere og mere hos virksomhedens kunder, hos leverandørerne og i samfundet generelt.

- Derfor vælger vi nu at opruste på denne front ved ansættelsen af Zainab. Vi har allerede iværksat en lang række gode CSR-tiltag, men vi skal være mere ambitiøse og endnu bedre til at rådgive vores kunder og leverandører i forhold til den grønne dagsorden.

Zainab C. Ryttersgaard kommer med sammenlagt 18 års erfaring fra bryggeribranchen i bagagen gennem sin karriere i Royal Unibrew. Her startede Zainab C. Ryttersgaard som kontorelev og sluttede i en position som CSR Project Manager. I den stilling havde hun ansvar for at for at implementere virksomhedens CSR-strategi i Danmark med fokus på bl.a. emballage, produktoptimering, rapportering af data til myndighederne og stakeholdermanagement.  

Opdateret 5. okt 2022