Tidligere ISS-direktør bliver en del af Coops bestyrelse

Coop 23. maj 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Flemming Effersøe
  • Jeff Gravenhorst afløser næstformand Jørgen Clausen, der har valgt at stoppe

Tidligere adm. direktør for ISS A/S, Jeff Gravenhorst, indtræder nu i bestyrelsen for Coop Danmark A/S. Han afløser den hidtidige næstformand, Jørgen Clausen, der efter 15 år i bestyrelsen har valgt at stoppe.

 - Med Jeff i bestyrelsen får vi en meget stærk kompetence inden for ledelse, virksomhedskultur og HR, som er nøgleområder i Coops strategi frem mod 2025. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger bestyrelsesformand Lasse Bolander i en pressemeddelelse.

 Jeff Gravenhorst, 60 år, var CEO for ISS fra 2010-2020. I dag arbejder han som professionelt bestyrelsesmedlem, og er bl.a. formand ingeniørvirksomheden Ramboll, skadeserviceselskabet SSG og deleboligkonceptet MyHomes A/S. Tidligere har han bl.a. været i bestyrelsen for andelsselskabet Danish Crown.

 - Jeg håber at kunne bidrage til udviklingen af en kultur med fokus på medarbejderne. Uanset hvor de er i en så stor organisation, er de afgørende for, at Coop kan forblive en vigtig samfundsaktør, hvor kunderne oplever, at de får noget ekstra, siger Jeff Gravenhorst.

I bestyrelsen sidder udover formand Lasse Bolander i øvrigt: Pernille Mehl, Anne Sofie Irgens Jacobsen, Peter Nielsen, Erik Gunset Sønsterud, Karl Folke Axel Wistrand.

Opdateret 23. maj 2022