Nedsatte priser reducerer madspild i discountkæde

Coop 24. jan 2018 -
This describes the image
Stina Glavind forlader sin stilling som kædedirektør for Fakta for at blive en del af koncernledelsen Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

I 2017 præsterede Fakta-kæden sit laveste niveau af madspild i fire år, fortæller Coop i en pressemeddelelse.

Det er en øget reduktion af madspildet på ca. 20 mio. kr. sammenlignet med 2016.

- Det er et enestående resultat. Vi har et stort fokus på den gode indkøbsoplevelse. Det kan vi også se kunderne belønner os for i Coops seneste tilfredsundersøgelse, hvor vi går markant frem. At vi kan lægge yderligere til den positive oplevelse ved at kunne tilbyde vores kunder at købe en vare tæt på udløb til en særlig god pris, giver bare rigtig god mening, siger direktør i Fakta, Stina Glavind.

Årsager til reduktionen er ifølge Fakta:

- Systematisk nedsættelse af varer med kort holdbarhed

- Uddannelse i disponering

- Ekstra fokus på samarbejde i hele organisationen fra butikker til bagland.

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?